Реклама

С


САБЯ, че носиш, ако сънуваш ­ ще добиеш чест и кураж при един спор; че се упражняваш с нея ­ ще се отличиш с нещо; че се нараниш с нея ­ очакват те грижи.

САНДЪК пълен, ако сънуваш ­ изобилие във всичко ще имаш; празен ­ досада и неприятности те очакват; че носиш на гръб ­ неприятна търговия ще почнеш.

САПУН, ако сънуваш ­ ще оправиш сбъркани работи.

СВЕЩИ, че палиш, ако сънуваш ­ добър приятел ще си найдеш, радост и любов ти предстои; в черква ­ ще те унижат като лицемер и ласкател; че гори ­ ще те поласкаят; вощени, преплетени и направени като тояга ­ каквото предприемеш, ще ти се удаде; надалеч, че гори ­ щастливо пътуване ще направиш; че гори много ясно и силно ­ ще си поправиш положението; че гасиш ­ от едно познанство ще се откажеш; на другиго, ако запалиш ­ ще се запали някой от любов към тебе; ако ти запалят ­ ще се влюбиш до уши.

СВЕЩНИК, ако сънуваш ­ охолен живот ти предстои.

СВИНЯ, ако сънуваш ­ досада ще имаш; заклана ­ голям добив в семейството и щастие ти предстои; че я храниш ­ голямо щастие те очаква; че те ухапе ­ ще те обиди някой; че квичи или грухти ­ лоши новини ще чуеш.

СВИРКА (пищялка), ако чуеш на сън ­ ще те изненада новина; че свириш ти ­ в мир и покой ще живееш.

СМЕТ (боклук), че събираш ­ неприятности вкъщи ще имаш; че тъпчещ по него ­ в лошо общество ще попаднеш; в къщата ти, че има ­ след излъгалите те очаквания ще последват по-добри обстоятелства.

СНЯГ, че вали, ако сънуваш ­ лека болест ще имаш; на планината ­ за да успееш, трябва да противостоиш на всички препятствия; че газиш ­ в затруднено положение ще изпаднеш; на големи преспи ­ ще те огорчат; че те засипе ­ ще се притесниш много, но после ще се зарадваш; че правиш на топки и се биеш с тях ­ глупави постъпки ще те занимаят; че ядеш ­ стани от леглото и пий малко вода.

СОКОЛ, че хванеш, ако сънуваш ­ ще се ожениш за първия ерген или мома; че изхвръкне ­ ще изгубиш либето си.

СЪКРОВИЩЕ (имане), ако сънуваш ­ търси на същото място, като се събудиш.

СЪРНА, ако сънуваш ­ радостни случки ще преживееш; че гониш или стреляш ­ ще преследваш един невинен.

СЪРП, ако сънуваш или жънеш с него ­ печалба ще имаш.

СЪРЦЕ кораво, ако сънуваш ­ ще те обиди някой; че ядеш ­ ще се увериш във взаимната любов на някого; че бие силно ­ фалшиви приятели те обграждат; че е студено ­ ще се влюбиш.

0 comments:

Labels