Реклама

Т


ТАБАКЕРА, че намериш, ако сънуваш ­ малка икономия ще направиш; че изгубиш ­ несъгласие сам със себе си ще имаш; че купуваш или ти подарят ­ ще се благодариш за нещо.

ТАМБУРА или мандолина, ако свириш или чуеш ­ има кой да мисли за тебе.

ТАПА (запушалка), ако сънуваш ­ ще те питат за съвети.

ТАРАЛЕЖ, ако сънуваш ­ много ще ревнуваш мъжа или жена си; че разиграваш ­ пази се от тухли.

ТАНЦУВАШ ли на сън ­ ще се влюбиш; друг, ако танцува ­ ще те залюбят поради скромността.

ТЕАТЪР, че посещаваш ­ особена среща с някого ще имаш; че ти представяш ­ ще тържествуваш над завистниците си; кинематограф ­ ще почнеш да различаваш доброто от злото.

ТЕЛ, ако сънуваш ­ ще има да се бориш с грижи и несгоди; че търсиш и найдеш ­ ще страдаш от безпаричие; че разтегляш, развиваш ­ неприятни парични сделки ще имаш.

ТЕЛЕГРАМА, че получиш ­ весело и радостно приключение ще ти се случи; че изпращаш-скоро ще се освободиш от съмнителна работа.

ТИГЪР, ако сънуваш ­ непримирим враг ще добиеш.

ТИКВИ, че ядеш, ако сънуваш ­ ще се разболееш; че висят на корен ­ покровител ще добиеш.

ТОАЛЕТНА нечиста, ако сънуваш ­ ще те ненавижда семейството ти; пълна ­ една работа ще ти се удаде лесно; че си в нея ­ ще се отървеш от нещо и ще ти олекне.

ТОП (оръдие), ако сънуваш ­ един твой познат ще умре с тиха и спокойна смърт; че седиш под него ­ влюбил си се.

ТОЧИЛО за брадви и ножове, ако сънуваш ­ добро домакинство ще си устроиш; че правиш ­ успех в една тежка работа ще имаш; ако ти точиш на него ­ напразно се мъчиш; друг, ако точи на него ­ спътник ще си найдеш.

ТОЯГА, ако сънуваш ­ за миналото да не тъжиш.

ТРАМВАЙ, ако сънуваш ­ ще се заблудиш нещо; че се возиш в него ­ малка разходка ще направиш.

ТРЕВА, че ядеш ­ дълъг живот ще живееш; че търсиш ­ ново наследство ще найдеш; млада, зелена и буйна, че седиш на нея ­ ще се ползваш от разположението и симпатиите на жените или на мъжете; отровна, че търсиш по полето ­ загуба ще имаш.

ТРЪБА музикална, ако чуеш на сън ­ на здравите радост, а на болните ­ надежда предвещава; за вода (улук) ­ ще се опита някой да ти иска пари в заем; за говорене ­ ще си намериш ходатай.

ТРЪБАЧ, че тръби, ако сънуваш ­ опасност от пожар те чака.

ТРЪБИ много ­ не се оставяй да те мамят с разни обещания.

ТРЪНИ, че събираш и те убодат ­ ще изгубиш службата си.

ТЮТЮН, че пушиш, ако сънуваш ­ неизпълними надежди таиш; че смъркаш ­ предстоят ти чувствени наслади; че разпиляваш ­ ще обидиш приятел; че купуваш или продаваш ­ неблагоприятни за тебе глупости ще чуеш.

ТЪПАН, барабан, тарамбука или дайре, ако чуеш на сън ­ безпокойство и грижи ти предстоят.

0 comments:

Labels