Реклама

П


ПАЛАТКА, павилионче, беседка и пр., ако сънуваш ­ ще ти е сигурна службата.

ПАЛЕЦА на ръката си, ако движиш на сън ­ ще вземеш пари.

ПАМУК, че скубеш с корена ­ ще те презират хората.

ПАМЕТНИК, ако сънуваш ­ ще се радваш за заслугите на другите.

ПАНАИР, ако сънуваш ­ ще се събереш с весела компания.

ПАПАГАЛ, ако сънуваш ­ безполезни приказки и шеги ще ти привлекат вниманието.

ПАРАХОД, ако сънуваш ­ далечно пътешествие ще направиш.

ПАРИ сребърни, че получаваш, ако сънуваш ­ предстои ти промяна; че намериш ­ пази се да не ти напакостят; че имаш ­ ще се възгордееш; че гледаш ­ неочаквани разходи ще имаш; че спечелиш ­ щастие в любовта ще имаш; че изгубиш ­ несполука в работата.

ПАРИ златни (жълтици), че носиш ­ вятърничав човек си; че найдеш ­ наследство ще получиш; че заравяш в земята ­ щастието не ще ти се усмихне там, където го дириш, но ще ти дойде ненадейно; че лееш ­ ще те съблазнят към нечестни работи.

ПАРЦАЛИ, че носиш ­ бедност ще те сполети; че събираш ­ скръбни времена те очакват; че купуваш ­ ще станеш спекулант; че переш ­ от всичко ще извлечеш полза; че хвърляш ­ необмислени работи ще извършиш; че намериш ­ банкноти ще получиш.

ПАТЕРИЦА, бастун, че носиш ­ здраве и благодат ще имаш; че изгубиш ­ безпомощност в работите си ще имаш.

ПАТИЦИ, ако държиш или ловиш ­ сполука в работата си ще имаш.

ПАУН, че крещи, ако сънуваш ­ злополучие значи.

ПАЯЖИНА, ако сънуваш ­ ще се заплетеш в някоя примка.

ПЕЕНЕ черковно, ако чуеш на сън ­ ще бъдеш весел и бодър чак до дълбока старост; от птички ­ на твоята любов ще отговорят с чиста и искрена любов.

ПЕЕШ ли с висок, ясен глас ­ добри отзиви за себе си ще чуеш; по ноти ­ ще оползотвориш талантите си; любовни песни или с неприлично съдържание ­ значи, че си нахален.

ПЕЛЕНИ детски, ако сънуваш ­ ще те наклеветят.

ПЕПЕЛ от цигари, ако сънуваш ­ приятно възпоменание ще имаш.

ПЕПЕРУДИ, ако сънуваш ­ отбягвай непостоянството и неискреността.

ПЕРДЕТА на прозорци, ако сънуваш ­ една тайна ще узнаеш.

ПЕЩЕРА, че влизаш в нея ­ ще промениш досегашните си възгледи.

ПИЛА, ако сънуваш ­ неприятности ще ти се случат.

ПИРОНИ, ако ковеш ­ значи, че си добър къщовник.

ПИСМО, ако получиш ­ ще те повишат.

ПИТИ восъчни, ако сънуваш ­ уединен живот ще живееш.

ПИЩОВ джобен, ако сънуваш ­ пази се от нахални хора.

ПИЯВИЦА, ако сънуваш ­ не е сигурно положението ти.

ПИЯН, че си, ако сънуваш ­ приятни часове ти предстоят.

ПЛАМЪЦИ, ако сънуваш ­ ще получиш пари и подарък.

ПЛАНИНА, че се изкачваш на нея ­ труд или неприятни случки ти предстоят.

ПЛАТНО, че тъчеш или друг, че тъче ­ ще се ожениш; че белиш ­ ще се отървеш от подозрение; че простираш ­ пътешествие ще направиш.

ПЛАЧЕШ ли на сън ­ ще се радваш наяве.

ПЛАШИЛО, ако сънуваш ­ напразно ще те заплашват за нещо.

ПЛОДОВЕ, ако сънуваш ­ един щастлив процес ти предстои.

ПЛУВАШ ли в бистра вода ­ щастие и успех в работите си ще имаш; в мътна вода ­ ще се бориш с нещастието си; и потъваш ­ нещастие ще те преследва.

ПОГРЕБАН, че си от приятели ­ тежка скръб ще те постигне.

ПОГРЕБЕНИЕ на някой твой роднина, ако сънуваш ­ ще се ожениш или зла чест ще сполети твой приятел или роднина; на тебе, че се извършва и се видиш заровен в гроба ­ на неженените щастлива женитба, а на женените семейна радост.

ПОДАРЪК, че вземеш ­ ще чуеш една лъжа и ще имаш неприятности; че даваш ­ радост те очаква.

ПОДКОВА, ако намериш ­ скорошно и щастливо пътуване ти предстои; че коват на кон ­ тежък труд ти предстои.

ПОДМЕТКИ на обущата си, ако сънуваш ­ достъпен си за ласкателство.

ПОКРИВ на къща, че го увеличаваш ­ ще се покажеш куражлия; от слама ­ тежки времена ще преживееш; че падне от само себе си ­ неочаквано произшествие ще ти се случи; че стоиш над него ­ голяма чест и власт ще достигнеш; и по него да ходят котки ­ неблагоприятен изход за едно висящо дело ще получиш; с прозорец ­ приятен живот те чака.

ПОЛЕ пусто, ако сънуваш ­ не ще ти се сбъднат надеждите; зелено ­ това, за което си мечтаеш, ще го имаш; ливада с детелина ­ щастие, пълно с надежда ти предстои; обработваш ­ скоро ще забогатееш; опустошено ­ ще се разболееш.

ПОР, ако сънуваш ­ пази се от коварни хора и предатели, които те заобикалят; че гониш ­ добри гешефти със странен човек ще направиш; че убиеш ­ ще се избавиш от един неприятел; че те ухапе ­ ще те обиди някой.

ПОРТА отворена, ако сънуваш ­ приятна покана ще получиш; че отварят с голяма мъка ­ ще се изпотиш, дорде си пробиеш път към щастието; че отключиш ­ скоро ще ти излезе късмет.

ПОРТОКАЛИ, ако сънуваш ­ неприятности ще имаш; че ядеш ­ наслаждение ще изпиташ; на дървото, че висят ­ склонен си към лоши работи; че купуваш ­ нови връзки ще завържеш.

ПОРТФЕЙЛ, ако сънуваш ­ ще откриеш една тайна.

ПРЕСТИЛКА хубава, ако опасваш ­ ще получиш подарък; че я изгубиш ­ ще те измамят; с презрамки или елече ­ ще се влюбиш.

ПРЕСТОЛ (трон), че си седнал на него ­ чест и уважение.

ПРИСЪДА смъртна, ако сънуваш ­ съмнителни успехи ще имаш; че се изпълни ­ ще изгубиш уважение.

ПРИЧАСТИЕ, ако вземеш ­ благословия в начинанията си ще имаш.

ПРОЗОРЕЦ, че отваряш ­ ще се срещнеш с любовника си; че затваряш ­ тайни мечти ще те преследват; че се надвесиш и паднеш от него ­ отиваш срещу опасността; че гледаш навън през него ­ ще закъснееш с повишението си, или ще оставиш за друг път; че се изкачваш по него ­ съмнителна работа ще почнеш.

ПРОСЯК, ако сънуваш ­ ще получиш награда за добрите си постъпки; че влиза в къщата ти ­ ще се отегчиш; че се кара и ругае ­ подарък ще получиш; че го хващаш за ръка ­ бъдещето ти ще бъде пълно с грижи.

ПРЪСТА си, ако порежеш ­ пази се от загуба; че го отрежат вследствие на операция ­ беда ще претърпиш; че бере и те боли много ­ душевна мъка ще прекараш.

ПРЪСТЕН или гердан, ако ти подарят ­ ще се ожениш и ще те уважават много хората; ако подаряваш ти ­ много страдания ще претърпиш; че изгубиш ­ ще се лишиш от искрен приятел или любовник; че намериш ­ ще се сгодиш; венчален или годежен, ако получиш ­ скоро ще имаш семейно щастие; ако го изгубиш ­ ще загубиш годеника си.

ПЧЕЛИ, ако сънуваш ­ добро ти предвещава този сън; че хвърчат и се премятат ­ неприятности с приятелите си ще имаш или близко нещастие; заедно с кошерите ­ голяма облага ще имаш, ще спечелиш от лотария; че се роят и бръмчат ­ един пожар ще преживееш; че избягат от кошера си ­ ще те уволнят от служба, или ще те напусне жена ти; избягали, ако хванеш ­ пак ще намериш онова, което си изгубил; че те ужилят ­ ще те обиди някой кръвно, от което ще се разтревожиш.

ПЪПЕШ, че купуваш, ако сънуваш ­ ще свържеш приятелство с недостоен човек; че ядеш ­ не допускай да те заблуждават; подарък, ако получиш ­ постоянна любов ще имаш.

ПЪПА ти, че те боли, ако сънуваш ­ неблагоприятни новини ще чуеш.

ПЪТ непроходим, ако сънуваш ­ своето право с успех ще защитиш; широк и равен ­ безпрепятствено ще достигнеш голямо щастие; тесен ­ едно изкушение ще претърпиш; малък и крив (пътека) ­ ще се притесниш за нещо.

ПЯСЪК, ако сънуваш ­ несъгласие вкъщи ще имаш; че насипваш или пръскаш ­ досадни неща ще ти се случат.

0 comments:

Labels