Реклама

Ч


ЧАДЪР за дъжд, че носиш, ако сънуваш ­ бъди по-предпазлив; за слънце ­ подкрепа от голям човек ще найдеш.

ЧАСОВНИК, ако сънуваш, че имаш ­ приятна среща ти предстои; че бие ­ ще ти напомнят за твое задължение, което, ако съзнаваш, че ти докара щастие; че ти подарят ­ ще се сгодиш за този, който ти подари.

ЧАША с причастие, ако сънуваш ­ когато си вършиш работата, не се стеснявай от нищо; за вино ­ добро известие ще получиш; че счупиш ­ ще се скараш с някого поради едно несъгласие; за вода, ако сънуваш ­ ще се разболее твой познат; че пиеш ­ ще ти дойдат гости; златна ­ пази се от ранното; че пиеш от нея ­ бъди по-въздържан и обуздавай себе си.

ЧЕРВА, ако сънуваш ­ любовна радост ти предстои; сухи за суджук ­ неприятни случки ще имаш; ако къркат ­ грижи за хранене ще имаш; че пукат и се изтървеш ­ ако имаш такъв навик и наяве, пази се.

ЧЕРВЕИ, ако сънуваш ­ ще те наклеветят за нещо.

ЧЕРЕШИ (червени), ако сънуваш, че ядеш ­ ще бъдеш забъркан в една препирня; че береш ­ приятност и радост те чака; че гледаш на пазара ­ разни неприятности ще се случат; че гледаш на дърво узрели ­ печалба ще имаш.

ЧОРАПИ вълнени, че обуваш ­ добро бъдеще ти предстои; ленени или памучни ­ съмнително е щастието ти; копринени ­ ще се съблазниш; скъсани ­ срам, позор и безчестие те очаква; къси до колене или само ходила ­ пътешествие ще предприемеш; че сънуваш ­ ще подобриш отношенията си.

ЧУВАЛ, че носиш, ако сънуваш пълен ­ тежки дни ти предстоят; продупчен ­ загуба ще имаш; празен ­ грижи ти предстоят.

0 comments:

Labels