Реклама

З


ЗАВЕЩАНИЕ, че правиш - сложи си в ред работите; че получиш - не чакай хора да ти създадат щастието, създай си го сам.

ЗАЙЦИ, диви, че ловиш - веднага си купи билет от лотария, ще спечелиш, щастие ти предстои; че ядеш - ще се възблагодариш от нещо; питомни, че играеш с тях - опасни приятели ще ти попречат на щастието; че ядеш - полза от деца ще имаш.

ЗВЕЗДИ, много, ако гледаш на небето - предвещава ти радост, веселие и щастие; на утринно небе - вярна любов ти предстои; орден, ако имаш - почит и уважение ще заслужиш; че пада, ако видиш - неочаквано щастие ти предстои.

ЗВЯР, чудовище, ако видиш - особена изненада те очаква.

ЗДАНИЕ, голямо, че правиш - плановете ти не ще се изпълнят; малко, ако правиш - значи, че си скромен човек.

ЗЕМЯ (поле, нива) изобилна с плодове - сполука в предприятията си ще имаш;гола, пуста - загуба и нещастие ти предстои; красива - ще сполучиш в избора си за женитба.

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ, че чувстваш - предстои ти промяна.

ЗИДАР, че зида (гради) - ще ти продължи работата, що ти е нужна, по-задълго; че говориш с него - ще се ядосаш за нещо и ще бъдеш в лошо разположение на духа.

ЗМЕЙОВЕ, ако гледаш - в лошо положение ще изпаднеш; по небето, че хвърчат - ще се обогатиш от някъде.

ЗМИИ, много, че гледаш - ще бъдеш изоставен от приятелите си; че те гонят и те стигат - в най-добрите времена ще останеш без надежда и ще те объркат в щастливо обстоятелство; че се изправят прави - лошото ще обърне гръб на доброто; че убиваш - победа над душманите си ще имаш.

ЗМИЯ, отровна, ако сънуваш - пази се от клевета; че те ухапе - твоите кредитори ще те поставят в затруднено положение.

ЗНАМЕ, ако видиш - отклоняваща се от тебе истина; че носиш - слава и чест ще достигнеш; военно - търпението ти ще бъде възнаградено.

ЗНАЦИ по небето, ако видиш - една скрита болест ще те сполети.

ЗЪБИ, здрави и хубави, че имаш - добро състояние и добри приятели ще спечелиш; че пломбираш - една неприятност ще ти донесе полза; фалшиви, че имаш - ще ти напакостят нещо роднините ти; че чистиш - ще се постараеш за доброто на другите; черни, гнили, че имаш - съмнително е дали някой ще те залюби; хубаво наредени у другиго, ако видиш - ще се видиш с любим човек; че падат - ще умре някой; че те болят - след скръб ще имаш радост.

0 comments:

Labels